Tijdens de Leiden Marathon moedigt multibrand woonwinkel CASBA Wonen & Slapen de lopers en wandelaars aan vanaf de langste bank van Nederland. Deze 14 meter lange bank biedt de meest comfortabele plekken voor de supporters op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude.

Speciaal voor de twintigste verjaardag van woonmerk Henders & Hazel heeft het merk de langste bank van Nederland gemaakt. CASBA Wonen & Slapen is al vanaf het begin trouwe dealer van dit merk en heeft daarom de eer deze bank in Zoeterwoude-Rijndijk te plaatsen tijdens de Leiden Marathon. Zo worden er extra comfortabele zitplekken gecreëerd om de lopers en wandelaars aan te moedigen.

Vanaf donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei is de langste bank van Nederland bij CASBA voor de deur te bekijken én kan iedereen erop neerploffen. Vanaf Hemelvaartsdag kunnen klanten al profiteren van kortingen op geselecteerde woon- en slaapmerken. Op Hemelvaartsdag is CASBA op de Rijneke Boulevard open van 11.00 – 17.00 uur. Meer informatie en alle acties zijn te vinden op
https://www.casba.nl/acties.

Henders & Hazel heeft als motto bijzonder in wonen. Al twintig jaar produceert het merk unieke meubels voor iedere smaak. Bij CASBA is de Henders & Hazel collectie op de derde etage te vinden. Vanwege het twintigjarig bestaan trakteert Henders & Hazel op prachtige jubileumacties. Kijk voor meer informatie over deze actie op https://www.casba.nl/hendershazel-actie.