Groothandel B Living uit Hengelo heeft groothandel Mars & MoreΒ van Dick en Yvonne van Raalte overgenomen. Dat meldt de redactie van ons zustermagazine Home Deco Business Magazine.

”Vol trots kunnen wij melden dat wij, B Living, Mars & More uit Zwolle heeft overgenomen. De stijlvolle collectie, het sterke team van medewerkers, haar trouwe klanten en de focus op B2B ecommerce omzet icm een sterk cash&carry netwerk zijn hierin van doorslaggevende (toegevoegde) waarde geweest.”

”In 2023 zullen wij beide bedrijven volledig integreren en de huidige aandeelhouders Yvonne en Dick blijven ook de komende periode volledig betrokken.”

B Living wil haar klanten de mogelijkheid bieden kennis te maken met de Mars & More collectie door de showroom te bezoeken in Hengelo waar wij onze collecties presenteren.

Eigenaar Joris Coppes: ”Persoonlijk ben ik extra trots op deze overname omdat het een volgende strategische stap is en toonbeeld van onze groei ambities. Vanuit B Living geloven wij erin dat onderscheidende merken met een specialisme zoveel op assortimentsniveau als qua klantgroepen elkaar versterken.”

B Living en Mars & More presenteren aankomend voorjaar op de Christmasworld/ Ambiente (Hall6.0 stand C40) en de Heimtex (hal 12.0 stand C88) de gezamenlijke collecties.”