De editie van 2021 van De Duurzame Woonbeurs is afgeblazen. Organisatoren Marieke Kamphuis en Machteld Rijnten hadden de beurs doorgeschoven naar november, maar ook dit blijkt helaas niet haalbaar te zijn.

De organisatoren: “We keken er reikhalzend naar uit: de tweede editie van De Duurzame Woonbeurs. Vanwege Corona hebben we al twee keer naar een andere datum moeten uitwijken. Helaas zal ook de geplande Duurzame Woonbeurs op 12-14 nov niet doorgaan. Door het gebrek aan financiële middelen bij de woon/interieurmerken en de prioriteit die zij geven aan hun dagelijkse business bleek het moeilijk om voldoende geschikte deelnemers te vinden.”

“Financieel wordt het daardoor voor ons als organisator een te groot risico maar zal ook het aantal deelnemers te mager zijn om echt een goede beurs neer te kunnen zetten met voldoende duurzame alternatieven. We beraden ons nu op andere opties om vraag en aanbod fysiek bij elkaar te brengen. Zo zullen we proberen om op 12 november, de ‘oude’ B2B beurs dag, een event neer te zetten voor professionals, merken en (woon)retail.”

“Onze missie om de interieur/verbouwsector te verduurzamen blijft in ieder geval overeind!”