De Malaysian International Furniture Fair (MIFF), de grootste vakbeurs voor meubelen in Zuidoost-Aziƫ, is verschoven naar 6 tot en met 9 juli en vindt nog altijd plaats in het Malaysia International Trade & Exhibition Centre (MITEC) en World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL).

Het wordt een hybride evenement: fysiek en digitaal. Dit om uiteraard zoveel mogelijk bezoekers te bereiken die niet in staat zijn om naar Kuala Lumpur te reizen. Zij de de reis wel maken komen in aanmerking voor het VVP: Valued Visitor Programme, wat inhoudt dat overnachtingen worden vergoed. “Omdat de overheid het openstellen van de grenzen voor internationale reizigers heeft uitgesteld hebben we de beurs opgeschoven van begin maart naar begin juli. Deze nieuwe datum zal meer inkopers de gelegenheid geven om de MIFF te bezoeken plus de gelegenheid voor partijen om alsnog deel te nemen”, aldus Karen Goi, General Manager van MIFF.

MIFF komt dus terug als het grootste podium voor de meubelexporteurs van de regio, met voornamelijk houten en gestoffeerde meubelen voor thuis en in projecten plus kantoormeubilair. Maar ook internationale leveranciers zijn aanwezig tijdens de beurs. Het MIFF team houdt de situatie rond de pandemie nauwlettend in de gaten om zo een zo veilig mogelijke beurs te kunnen garanderen voor deelnemers en bezoekers.

Aanmelden als bezoeker kan via www.miff.com.my.