Met W en W Furniture gaat het goed: de afgelopen huisshow van de meubelleverancier uit Hoogeveen was een succes en nu richt het bedrijf de pijlen weer op de najaarseditie van Meubelhart Beusichem (4 en 5, 11 en 12 september).

Niels Lip, namens het bedrijf: “We laten in Beusichem een splinternieuwe fauteuil zien in een trendy ronde, organische vorm. Deze is, net als al onze andere meubelen, verkrijgbaar in onze stoffencollectie van 20 stoffen met ieder 15 kleuren. Ik denk dat dit echt de kracht van ons aanbod is: de winkelier kan ieder meubel naar zijn voorkeur of naar de wens van de consument personaliseren.”

>>‘We laten in Beusichem een splinternieuwe fauteuil zien in een trendy ronde, organische vorm’<<

Ook komt er een aantal nieuwe eetkamerstoelen bij, tevens zijn de stoelen die op de vorige editie zijn gepresenteerd als voorraad artikel nu aanwezig in het magazijn in Hoogeveen. Deze stoelen zijn op de afgelopen editie summier gepresenteerd maar staan nu gepresenteerd in de voorradige stoffen en kleuren. Tevens zijn deze modellen direct leverbaar vanuit het voorraad portaal op de dealersite van W en W Furniture.

Als laatste primeur noemt hij een eetkamerbank die hij omschrijft als een sofa chair: diner bankjes waar men tegenover elkaar zit maar met het zitcomfort van een woonkamerbank. “Dit meubel leent zich ook prima voor toepassing in bijvoorbeeld een wachtruimte of in de horeca. Een veelzijdig meubel dat opnieuw opvallend comfortabel zit, met een ruime keuze aan stofferingsmogelijkheden.”

wenwmeubelindustrie.nl