Wie zegt eind januari en wie zegt Bad Salzuflen die zegt Partnertage Ostwestfalen. Deze beurs voor de meubelbranche vindt jaarlijks plaats in eind januari en de editie van 2024 (van 30 januari tot en met 1 februari) is daarop geen uitzondering. De beurs was een tijdlang in maart vanwege de corona pandemie maar is nu weer terug op de vertrouwde datum, ook in overleg met de huisshow van de Bega Groep in L├╝gde,

Het draait zoals altijd om het midden van het midden van het middensegment met extra aandacht voor flatpack modellen, jong wonen, self service en outlet collecties voor inkopers die snel een actiemodel of collectie willen scoren voor een promotie actie maar ook voor detaillisten die structureel meubelen zonder franje voor een aantrekkelijke prijs willen aanbieden. De vaste kern van bezoekers weet precies wat er te verwachten is in het beurscomplex van het Duitse kuuroord (dat echt de moeite waard is om ook los van beurzen te bezoeken).

Meer informatie over deze beurs (die op dinsdag en woensdag geopend is van 9:00-18:00 uur en op donderdag van 9: 00-16:00 uur):

partnertage-ostwestfalen.de