Nieuwe Table du Sud showroom op woonboulevard Alexandrium in Rotterdam

Table du Sud is verheugd om de opening aan te kondigen van een nieuwe showroom op woonboulevard Alexandrium in Rotterdam. De 1600 m2 grote showroom zal dezelfde look en feel hebben als de bekende showroom in Utrecht en zal een echte flagship store worden voor het merk.

Met veel enthousiasme grijpt Table du Sud de kans aan om haar aanwezigheid uit te breiden naar Rotterdam. “Onder winkeliers en leveranciers wordt gesproken dat dit de beste woonboulevard is van Nederland, en we geloven dat Rotterdam de ideale locatie is voor onze nieuwe showroom. Door de komende verbouwing en het showen van onze producten, zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten in Rotterdam en de omliggende regio een unieke winkelervaring zullen bieden”, aldus Teun Antonissen, oprichter en mede-eigenaar Table du Sud.

Het Table du Sud aanbod, gecombineerd met de uitgebreide omnichannel strategie, zal er volgens het bedrijf voor zorgen dat de showroom op de woonboulevard een echte toegevoegde waarde zal zijn voor zowel bestaande klanten als voor de toekomstige klanten uit de regio. Table du Sud kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in de nieuwe flagship store en de nieuwste trends en interieur inspiraties te bieden. De verbouwing van de nieuwe showroom en het bestellen van de producten is al begonnen. Table du Sud streeft ernaar om de feestelijke opening te organiseren op 11 november 2023.

Over Table du Sud
Table du Sud is vooral bekend door de tafels op maat die worden gemaakt in de eigen werkplaats in Heeze door ambachtslieden met echte passie voor het vak. Deze werkplaats wordt ook wel ‘Het kloppende hart van Table du Sud’ genoemd en is opgericht door twee jonge broers die het avontuur begonnen met een bartafel in de schuur van hun ouders. Binnen zeven jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf van formaat met meer dan 100 werknemers en een omzet van bijna 21 miljoen in 2022. Daarnaast biedt het merk een groot aanvullend assortiment meubels op maat. Naast kwaliteit, design, maatwerk en gebruiksvriendelijkheid is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Table du Sud. Zo koopt het bedrijf alleen in bij partijen met de juiste duurzaamheidskenmerken en werkt het samen met Trees for All, een stichting die CO2 compenseert en nieuwe bomen plant. De energie voor de bedrijfsvoering wordt, door de plaatsing van 1.800 zonnepanelen op het dak van het hoofdkantoor, duurzaam verkregen.