Ondernemer Céceline Jacobs uit Made is volgens eigen zeggen ‘geboren in de bouwmarkt’. Op achttienjarige leeftijd stapte ze bij haar ouders in de zaak die toen nog Houtland heette. Op haar 25e nam ze de zaak over en vijf jaar geleden is deze overgegaan naar de Hubo-franchiseformule. ‘Ik liep al langer met de wens rond om naast mijn Hubo XL een Decorette-winkel te openen en was hierover al een tijd in gesprek met EK DIY, de retailorganisatie achter Hubo en Decorette. Het wachten was op een geschikte locatie in het centrum van Made. Uiteindelijk kwam er een pand leeg in de Markstraat, een toplocatie.

“Het Decorette-concept is een mooie aanvulling op mijn Hubo-winkel,” vertelt Céceline. ‘Nu kan men ook voor decoratie en woninginrichting bij ons terecht. Ik heb twee fulltime monteurs in dienst bij Hubo die ook voor klanten van Decorette aan de slag kunnen en we zijn nog op zoek naar een derde. Het zijn allround monteurs die met gemak ook vloeren leggen en gordijnen ophangen. Wij kunnen álles,” lacht Céceline.

Decorette, een franchiseformule van EK DIY, is al sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextielbranche. Waar het begin ligt bij de verkoop van verf is het assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Decorette verzorgt het totale interieur en weet ook nog eens de klant te ontzorgen. Deze winnende combinatie is samengevoegd in de formule Decorette en heeft daarmee een unieke positie op de markt. Decorette maakt van elk huis een thuis. “We zijn heel blij met de nieuwe vestiging in Made,” aldus Angela van Dongen, Formulemanager van Decorette. “Er zijn al veel enthousiaste reacties gekomen vanuit het dorp. We zijn ervan overtuigd dat deze ondernemer er een succes van gaat maken!”
Decorette-ondernemers onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap en adviseren consumenten met een interieuradvies op maat. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, ondersteund door de eigen montage- en stoffeerdienst van de ondernemers. Een Decorette-ondernemer heeft als ambitie om van je huis een thuis te maken.

Het aanbod van Decorette bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met woonaccessoires. Het assortiment is volgens de nieuwste trends opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast het Decorette-kwaliteitsmerk bestaat het assortiment uit zeven gerenommeerde A-merken zoals Luxaflex, Eijffinger en Arte. Met meer dan 50 woonwinkels en shop-in-shops is Decorrette te vinden door het hele land. Op de foto hierboven: Daniëlle de Haas (accountmanager Decorette, links op de foto) feliciteert Céceline Jacobs (eigenaar Decorette Made) met de opening van haar winkel in Made.

Decorette Made opent op 21 juli a.s. officieel haar deuren aan de Marktstraat 14.