Van de redactie van Home Deco Business Magazine, zustermagazine van Interior Business.

Over een paar weken is de verhuizing van DEENS een feit. Dan kun je het agentschap, dat het Zweedse merk Mr Plant en het Deense label Madam Stoltz vertegenwoordigt, bezoeken in een oude zeepfabriek in Etten-Leur.

Inspiratie
Suzan Demmers, mede-eigenaar DEENS: “We hebben een fantastische plek gevonden in een historisch pand in Etten-Leur Noord. Het gebouw ligt aan een haventje, met uitzicht op een molen én met een fijn restaurant als buurman. Op deze prachtige locatie gaan we op de derde verdieping ‘De Huiskamer van Madam Stoltz’ inrichten. Door het hele pand heen word je geïnspireerd: in de keuken, de hal, de diverse hoekjes die we in de stijl van Madam Stoltz decoreren. In samenwerking met het restaurant hebben we de gezamenlijke ruimte aangepakt voor de presentatie van Mr Plant. Zo hebben zij straks een gezellige vergaderruimte en wij een sfeervolle plek voor al dat moois uit Zweden.”

Webshop
Het Noord-Brabantse bedrijf heeft niet alleen een agentschap, maar ook een webshop waar verschillende Scandinavische en Nederlandse merken verkocht worden. Zo vind je op DEENS.nl naast Madam Stoltz ook merken als bijvoorbeeld Ferm Living, HK Living, Must Living en Zusss.

Naar verwachting is de prachtige locatie aan de Geerkade in Etten-Leur half februari helemaal klaar, zodat de eigenaren van DEENS er hun klanten in stijl kunnen ontvangen.