De organisatie van Design District meldt zojuist dat de editie van 2020, gepland voor 3, 4 en 5 juni, helaas niet doorgaat. Evelien de Leeuw en Manon Heuvels zeggen het volgende tegen hun vele volgers:

“Beste Design District volger,

De afgelopen weken hadden we de hoop dat begin juni de situatie in Nederland rondom de uitbraak van het Coronavirus weer beurswaardig zou zijn, maar helaas ziet dat er niet naar uit. Daarom hebben we besloten Design District 2020 op 3-4-5 juni niet door te laten gaan.

We verwachten dat de maatregelen van de overheid na 6 april niet zomaar allemaal opgeheven zijn, en dat het bij elkaar brengen van duizenden bezoekers de komende maanden nog niet verantwoord is.

Alle deelnemers en leveranciers zijn inmiddels geïnformeerd, en gelukkig is er veel begrip en steun voor de lastige en teleurstellende beslissing om Design District naar volgend jaar te verplaatsen.

We begrijpen dat het ook voor jou als trouwe volger van Design District jammer is dat je het jaarlijkse trefpunt in juni moet missen. Alle gemaakte plannen schuiven we door naar volgend jaar, en dan maken we er begin juni 2021 samen met de deelnemers een feestelijk weerzien van!

We hopen jullie allemaal dan weer in goede gezondheid te zien.

Groeten, Evelien en Marnon”