GORINCHEM – De eerste vakbeurs voor de retailers op het gebied van home decoration & lifestyle is Trendz Najaar op 22, 23 en 24 augustus 2021 in Evenementenhal Gorinchem. In de afgelopen weken neemt de belangstelling onder exposanten fors toe en breidt de beursvloer alsmaar verder uit met grote bekende en nieuwe namen. Dat zegt beursorganisator Easyfairs. Verder heeft de organisatie een enquête onder haar bezoekers gedaan naar de bereidheid om dadelijk Trendz Najaar te bezoeken. Hieruit zou volgens de organisatie blijken dat maar liefst 86% van de bezoekers nu al bereid is om de beurs te bezoeken.

”We hebben dit onderzoek uitgevoerd onder bezoekers van meerdere beurzen die dit najaar gepland staan. Meer dan 6.000 respondenten hebben hieraan deelgenomen. De gemiddelde score is een bereidheid van 90%. Dat is een fantastisch resultaat en biedt ons, maar ook de exposanten veel vertrouwen. Trendz is de eerste beurs van Easyfairs die plaatsvindt. Dat is natuurlijk even spannend, maar de beurs staat er ontzettend goed voor”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Dat blijkt ook uit de groei van het exposantenaanbod in de afgelopen weken. Zo schreven Decostar, Colours & Green, Pine-Apple, House of Products, Chabo Bags, 100% leuk en Ter Steege zich in. Ook mag Trendz nieuwe exposanten verwelkomen die nog niet eerder op de beurs hebben gestaan, zoals Bloom your message en Geven is leuker.

De aankomende editie van Trendz Najaar is te bezoeken op zondag 22 augustus van 10.00 tot 18.00 uur, maandag 23 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl.