Na de pilotcursus die in januari startte en intussen succesvol afgerond is staat er een nieuwe cursus Basis werkvoorbereider gepland bij ECM, de opleider waarmee CBM samenwerkt. De startdatum is 14 oktober 2019. De avondcursus die uit 20 dagdelen van 3 uur bestaat is speciaal opgezet om medewerkers (bijvoorbeeld meubelmaker/interieurbouwer) op te leiden richting de functie van werkvoorbereider in het eigen bedrijf.

De cursus is een verkort traject dat deelnemers de essentie van theorie en praktijk van werkvoorbereiding in de meubel- en interieurbouw leert. Met deze basiskennis kan men zich uitstekend verder ontwikkelen tot werkvoorbereider binnen het eigen bedrijf. Meer info over de inhoud vindt u hier. De cursus die 14 oktober a.s. start in Rotterdam kent een maximaal  aantal van 12 deelnemers. Meldt u dus snel aan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

https://expertisecentrum-meubel-ecm.email-provider.nl/link/6jyks0qpsh/k92qe0ycms/mnfiuzto0d/cnw75alcps/frdv3mczkm?utm_source=Laposta&utm_campaign=Cursus+Basis+werkvoorbereider+oktober+2019&utm_medium=email