Light + Building is dé internationale beurs van Duitsland met focus op licht- en bouwtechniek. De herfsteditie vindt plaats van 2 tot en met 6 oktober, als altijd, in Frankfurt. Intelligente en verbonden oplossingen, toekomstgerichte technologien en actuele designtrends zullen worden uitgelicht.

Eikelenboom is aanwezig met de eigen merken Hollands Licht en Zero (foto hierboven), de merk Wastberg en Wever & Ducree (hieronder) die zij vertegenwoordigen hebben een brandstore in Frankfurt recht tegenover de ingang aan de Europa Allee die bezocht kan worden en op de beurs staat ook het nieuwe merk in de portfolio van Eikelenboom: Avolt.

“Er is meer te doen in Frankfurt am Mein dan alleen Light + Building. Wij hebben enkele suggesties onder elkaar gezet om alles uit je verblijf in Frankfurt te halen.” Dat Frankfurt een onderschatte stad is om te verblijven is volledig juist, maar om dit nu met iedereen te delen…Dit mooie uitzicht is vanaf de Dom van Frankfurt, de drie huizen met een trapgevel in het midden vormen het oude stadhuis op de Römer.


Zie onze suggesties