De elegante vloerarmatuur Mito raggio heeft het vakmanschap en de totale innovatie van de bekroonde Mito serie armaturen van Occhio, zo zegt het merk bescheiden. Individuele aanpassing van de lichtkleur, intuïtieve gebarenbediening of bediening met de Occhio air app zorgen voor maximaal gebruiksgemak.

Met zijn gerichte, niet-verblindende licht is Mito raggio de perfecte leesarmatuur voor woon- of loungeruimtes. Er zijn acht geraffineerde afwerkingen die het armatuur zijn ongeëvenaarde look geven – waaronder roségoud, brons, mat goud, mat zilver, mat zwart, mat wit phantom en black phantom. De voet en body is verkrijgbaar in wit of zwart. Daarnaast is Mito raggio verkrijgbaar als Edizione Lusso – Mito in zijn meest exclusieve uitvoering, met luxe materialen zoals het fijnste Ascot-leder en massief marmer.

Voor Mito raggio geldt dezelfde ‘joy of use’: het licht wordt bediend met behulp van de intuïtieve gebarenbediening die typisch is voor Occhio. Met een simpele handbeweging wordt het licht ingeschakeld, gedimd of traploos verdeeld tussen up- en downlight. Ook de kleur van het licht kan met een gebaar aan de situatie worden aangepast – volledige concentratie met koel, stimulerend licht of warm, ontspannend licht in de avond. Optioneel kunnen de armaturen worden aangestuurd via Occhio Air.

Meer informatie over Occhio is te vinden op occhio.com.