Kenmerkend voor de behangen van BN Walls is de voelbare structuur, aangebracht met een speciale prentwals. In de nieuwe collectie Structure komt het resultaat van deze techniek zeer goed tot zijn recht, aldus het merk. Van rimpelingen in het zand tot patronen die veranderen wanneer het licht erop valt. Je blijft ernaar kijken en ontdekt iedere keer iets nieuws in de designs.

Bijzonder is dat een deel van de patronen met de hand is gemaakt. Zo heeft het behang Chissel een reliëf van houten snippers die met vakkundige precisie in een geometrisch patroon zijn gelegd. De nieuwe serie behang bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in meerdere kleuren.

In de Structure collectie van BN Walls komen aaibare structuren, verrassende details en inspiratie uit verschillende materialen – waaronder hout en linnen – op een uitgebalanceerde wijze terug. De zorgvuldig uitgedachte combinatie van tactiliteit, dessins en kleuren maakt deze serie wandbekleding fascinerend. Het reliëf en de diepte in het behang nodigen uit om aangeraakt te worden. Het behang geeft karakter aan elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd een vleugje luxe en tijdloze elegantie toevoegt. Zo ontstaat een huis om in weg te dromen.

Van de gelaagdheid van een blokkenpatroon tot het ambacht van houtsnijwerk; elk design uit de Structure collectie is zorgvuldig uitgedacht. Ga voor intrigerende lijnen, organische vormen en speelse texturen. Of kies voor sereniteit met een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp. Warme neutrale tinten, zoals zacht beige, warme grijstinten en rijke bruin- en karamelkleuren domineren het kleurenpalet van Structure.

bnwalls.com