Handgemaakte meubels met wereldse tegels die het vakantiegevoel in huis halen. Dat is EN CASA. De allereerste collectie bevat betegelde kubussen, zuilen en dienbladen. ‘’Het vakantiegevoel staat voor mij voor een ontspannen sfeer, zonnige kleurencombinaties en een warm gevoel. Dit laat ik graag terugkomen in mijn interieur.’’, vertelt ontwerper Elke Verbruggen. Met EN CASA ervaar je het vakantiegevoel thuis. Elke dag opnieuw.

Kubus CUBO

Een echte alleskunner. Dat is CUBO. Een bijzettafel, nachtkastje, plantentafel, podium voor jouw kunstwerk of gewoon een gaaf object in jouw interieur.

Zuil COLUMNA

COLUMNA biedt plek voor een vaas met bloemen, een plant of kunstwerk. Je geeft de eyecatcher in jouw interieur letterlijk een podium, door de hoogte van de zuil.

Dienblad BANDEJA

Een dienblad is onmisbaar tijdens een borrel met vrienden. Maar zelfs zonder versnaperingen steelt dienblad BANDEJA de show.

Verliefd geworden op een van de producten? Maak jouw favoriete combinatie van tegel en voegkleur op www.thuiselijk.com/shop. EN CASA is een onderdeel van interieurbedrijf Thuiselijk.