Met ingang van het nieuwe jaar was ook ETC Design Center Europe vol goede hoop dat het normale leven weer een stapje dichterbij zou zijn. Helaas blijkt niets minder waar te zijn en moet ook ETC een pas op de plaats maken. Het centrum is dan ook genoodzaakt de geplande ETC Design Experience van 8 en 9 februari te laten vervallen.

Een nieuwe datum is er nog niet, daar zijn de huidige tijden te onzeker voor. Beide dagen is het centrum wel geopend voor de interieur professional maar dan als reguliere Trade Day.

”Ondanks dat de ETC Design Experience geen doorgang kan vinden, blijft ETC Design Center dé plek waar de interieur professional terecht kan voor noviteiten en de nieuwste collecties op het gebied van interieur. De geregistreerde professional kan dan ook nog gewoon de Trade Days bezoeken al moet men zich hier wel eerst voor aanmelden, maar dat is inmiddels de nieuwe standaard geworden.”

Het centrum zal de komende periode haar focus wat meer verleggen naar online om de trouwe bezoekers en interieur liefhebbers op de hoogte te kunnen houden van alles wat er speelt in de interieurbranche. ”Houd de sociale media kanalen dan ook in de gaten want hier zal de komende periode veel nieuwe content voorbij gaan komen.”

Versterking interieuraanbod

Corona of geen corona, ETC Design Center blijft hard aan de weg timmeren als het gaat om het uitbreiden van het aanbod aan interieurmerken dat binnen het centrum wordt gevoerd. ETC presenteert dan ook met trots de nieuwe merken die vanaf het nieuwe jaar actief zijn binnen het centrum. Terug van weggeweest is het merk Serta. Dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen. Met een mooie doorkijk stand op de eerste etage heeft ETC er weer een extra speler bij uit de slaapbranche.

Serta

 

Op het gebied van meubels verwelkomt het centrum Puuur Luxury Interiors, De Hei Design en Fourmost Agency. Met deze laatste naam haalt ETC Design Center Europe meteen vier Scandinavische design merken in huis; Bent Hansen A/S, Friends & Founders, Nuura en Louise Roe. De Hei Design staat voor puur, eerlijk en innovatieve design meubels. Met haar gepatenteerde ophangsysteem bestaande uit twee aluminium elementen die eenvoudig in elkaar passen ontstaat er een constructie die grote krachten kan opvangen en daarmee meer mogelijkheden biedt voor het plaatsen van kunst en gebruikersvoorwerpen in het interieur.

Puuur Luxury Interiors produceert op maat gemaakte kwaliteitsproducten, in Metropolitan stijl. Alle producten worden geproduceerd en gespoten in eigen beheer, waardoor de klant de vrije hand krijgt in het samenstellen van het interieur. Maatwerk is dan ook meer regel dan uitzondering.

Puuur Luxury

Kunst

Op het gebied van kunst heeft ETC ook diverse nieuwe namen in huis gehaald waaronder Royals & Rebels, Van Loon Galleries en Tistuu Royals & Rebels is een kunstlabel voor alle kunst-, design- en interieurliefhebbers. Royals & Rebels heeft diverse jonge en getalenteerde kunstenaars geselecteerd die de meest rebelse en exclusieve kunst maken. Met als doel ieder te helpen ontdekken wat voor soort kunst zijn of haar hart doet springen. Van Loon Galleries behoort tot de grootste kunstgaleries van Nederland en heeft een groot aanbod van verschillende (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld. Van Loon Galleries is gespecialiseerd in expressieve figuratieve kunst. Tistuu vertelt een verhaal over de essentie van natuur, licht, lucht, kleur, ruimte en wat emotie met mensen doet. De prototypes van het label Tistuu worden eerst handmatig gemaakt. In een beperkte oplage van 20 stuks, voorzien van een gesigneerd certificaat met serienummer, worden daarna de designmeubelen en objecten door diverse Nederlandse ambachtslieden vervaardigd.

Outdoor

Naast deze mooie uitbreiding op het gebied van kunst, kunnen de liefhebbers van outdoor ook hun hart ophalen aan de nieuwe merken Talenti-Outdoor en Tikal Buitenkeuken. Talenti-Outdoor vervaardigt hoogwaardig tuinmeubilair met zorgvuldig gekozen duurzame materialen. Het brede assortiment buitenmeubels is ontworpen door getalenteerde en gerenommeerde ontwerpers waardoor design en functionaliteit tot een perfect geheel samen komen. De keukencollectie van Tikal Buitenkeukens is gewijd aan het buitenleven en geïnspireerd door de imposante Meso-Amerikaanse cultarchitectuur. Met een elegante uitstraling en verfijnd ontwerp komen kwaliteit en functionaliteit samen.

ETC biedt de professional ook in tijden waar het corona virus het gesprek van de dag is, genoeg redenen om het centrum te bezoeken. Voor meer informatie klik hier