Eind 2018 verschijnt Horeca Ambiance 2019. Een stijlvol b-to-b koffietafelboek met inspirerende beelden en artikelen voor de inrichting van horecagelegenheden. Ben je op zoek naar inspiratie en wil je deze uitgave bij verschijning ontvangen? Schrijf je hier alvast (gratis) in voor de verzendlijst, dan ben je verzekerd van een exemplaar van de editie van 2019.

Bedrijfspresentatie reserveren

Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van Horeca Ambiance 2019. Levert u bedden, bedtextiel, meubels, interieurdecoratie, vloeren, sanitair, verlichting of bent u specialist op het gebied van projectinrichting? Dan mag u absoluut niet ontbreken in deze bewaareditie.

Horeca Ambiance bevat een evenwichtige mix van redactionele artikelen en bedrijfs- en productpresentaties. Een unieke kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij horecaondernemers, projectinrichters en interior designers. 

Voor een 2/1 pagina bedrijfspresentatie levert u tekst (ca. 600 woorden) en 4 foto’s in hoge resolutie aan. Onze designafdeling zorgt ervoor dat het wordt opgemaakt conform de stijl van Horeca Ambiance. Voor reservering van uw presentatie, de tarieven, of vragen over Horeca Ambiance, neem s.v.p. contact op met Richard van der Hak via +31(0)6 15 83 85 76 of klik op onderstaande button om via de mail meer informatie op te vragen.