Vierentwintig designproducenten en honderden bezoekers verzamelden zich afgelopen voorjaar in de Haagse Fokker Terminal voor ‘Destination Design’. Nu de beurs IMM in Keulen voor januari 2023 van de kalender is verdwenen, hebben de initiatiefnemers Label Vandenberg en Leolux besloten om een nieuwe editie van het evenement op poten te zetten. De locatie is deze keer het ruime Klokgebouw in Eindhoven. De organisatie en de operationele begeleiding van het evenement liggen in de ervaren handen van event manager Charlotte Verschuuren.

Meegroeien met aantal deelnemers

De eerste editie van Destination Design was spraakmakend; helemaal voor en door de designsector georganiseerd, en specifiek bedoeld voor de B2B bezoeker. De nieuwe editie, van 22-24 januari, vindt plaats in het Eindhovense Klokgebouw. Deze bekende designlocatie biedt enorm veel voordelen, vertelt mede-initiatiefnemer Hans Filippini van Leolux: “Het Klokgebouw is in de basis al een heel sfeervol gebouw. Om de bezoeker een inspirerend en overzichtelijk event voor te schotelen, wordt voor het spatial design, net als in 2022, samengewerkt met het Eindhovense designerduo Daphna Laurens.

Qua bereikbaarheid en parkeergelegenheid is het Klokgebouw een heel geschikte evenementenlocatie en daarbij heeft het gebouw verschillende ruimtes en dus de potentie om mee te groeien met het aantal deelnemers. Na de eerste editie hebben zich al veel nieuwe geïnteresseerden bij ons gemeld. Er zijn dan ook voldoende meters beschikbaar voor alle bestaande en nieuwe exposanten.

Inschrijven is mogelijk

Deelnemers in het hogere made-to-order designsegment zijn van harte welkom om zich nog aan te melden. Inschrijving kan door een email te sturen aan info@destinationdesign.nl

Destination Design

Zondag 22 januari 2023 10:00-18:00
Maandag 23 januari 2023 10:00-22:00
Dinsdag 24 januari 2023 10:00-16:00

Locatie: Klokgebouw Eindhoven