In lastige tijden voor vele retailers breidt Rivièra Maison verder uit door de overname van Lodgelife, een van de grote dealers van het woonmerk in Nederland. Rivièra Maison neemt Lodgelife over om verdere groei in de Rotterdamse regio te bewerkstelligen. Dat meldt onze zusteruitgave Home Deco Business Magazine.

Stylisten
Rivièra Maison is er voor een breed publiek, het interieurmerk streeft ernaar om bij iedereen een ‘feel good’ associatie op te roepen. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. In de RM-stores zijn dit eveneens de pijlers. Een team van stylisten is continu bezig om klanten te inspireren met sfeervol ingerichte winkels.
Elke week komen er nieuwe producten bij en acht keer per jaar worden de collecties en daarmee ook de winkels, compleet vernieuwd. Last but not least, staat de klant centraal. Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Dealer
Sinds maart 2013, inmiddels bijna acht jaar, is Lodgelife een zeer belangrijk verkooppunt voor Rivièra Maison. Wat begon als een Premium dealer groeide uit naar een Platinum dealer van ons merk. De overname is een ‘logische vervolgstap’, volgens Henk Teunissen, CEO en oprichter Rivièra Maison.

Boegbeeld
De winkel en het kantoor van Lodgelife, met alle medewerkers, gaan mee in de overname. De e-commerce operaties van RM en Lodgelife zullen voorlopig nog wel gescheiden blijven.
Henk Teunissen: “We zijn heel blij met de overname. Lodgelife is een ankerpunt en hét boegbeeld van de succesvolle woonboulevard in Spijkenisse. Met deze fantastische flagshipstore van ruim 1000m2 zal Rivièra Maison haar positie verder uitbouwen in de mooie Rotterdamse regio. Wij zijn al meer dan 20 jaar succesvol in deze regio met de best lopende winkel, flagshipstore Het Polderhuis, in de Woonmall Alexandrium. Deze winkel is zo uniek omdat het gevestigd is in een voormalig polderhuis, van begin vorige eeuw, de woonmall is hier omheen gebouwd. Deze overname van Lodglife is een super aanvulling en eveneens een logische vervolgstap.”

Erika van Herk, eigenaresse Lodgelife: “Het is een bijzonder groot compliment voor het woon-winkelconcept LodgeLife dat het nu overgenomen is door Rivièra Maison. Wij bedanken het Team van LodgeLife voor hun inzet en wensen het team en Rivièra Maison veel succes met deze mooie winkel op de Woonboulevard Spijkenisse.”