“Zullen we nog eens een feestje bouwen in Milaan? Extremis zet zijn tuin open op Salone del Mobile voor een echt Belgisch tuinfeest. De eregast? Een veelzijdig meubelstuk dat het leven op alle vlakken rooskleuriger maakt. Duik in onze tuin in hal 16, stand C20. Het gazon is gemaaid en de Tremist staat koud!”, zo nodigt de Belgische fabrikant ons uit.

extremis vervolgt op vrolijke toon: “Gigantisch grote tuinfeestjes organiseren is een échte uitdaging … Was er maar een multifunctioneel meubelstuk dat alles voorziet wat nodig is: hoge tafels, lage tafels, een keuken, stopcontacten, wat schaduw en het liefst ook nog verlichting. Bestond dat maar … Toeval of niet, Extremis neemt net zijn nieuwste telg AMAi mee naar Milaan! Deze bekroonde tafel verlegt alle grenzen en bevat alles wat je nodig hebt doorheen de dag. Samen met de plooibare Tiki tafel is de stand helemaal klaar voor een tuinfeest zonder zorgen.”

Het leven vereist flexibiliteit. ‘s Morgens ben je druk aan het werken op je laptop, ‘s avonds ontvang je vrienden voor een cocktail. Rechtstaan of zitten? Binnen of buiten? Een ongedwongen etentje na zonsondergang of telewerken in de schaduw? AMAi geeft togetherness een compleet nieuwe betekenis en past zich onmiddellijk aan elke nieuwe beleving aan! A-vormige frames dragen het tafelblad, de keuken en de bar en creëren zo een meubel op maat. In de bovenste balk zitten ledlampen, stopcontacten en een slim zonnescherm, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Eindeloze mogelijkheden zijn mogelijk door verschillende modules te combineren. Klaar om togetherness tot in het oneindige uit te breiden?

Maak een ommetje in onze achtertuin en maak kennis met AMAi in alle maten en vormen. Cadeautjes hoef je niet mee te brengen, enkel je zomers humeur en zin in een feestje. De design tafel is gedekt en de haag is geschoren!
7 – 12 juni
Salone del Mobile
Hal 16, stand C20