Hollands Licht is verheugd om voor het eerst deel te nemen aan Euroluce, de internationale verlichtingstentoonstelling in Milaan, die deel uitmaakt van Salone del Mobile. Euroluce vindt plaats van 18 tot en met 23 april 2023 en toont de nieuwste innovaties en trends op het gebied van lichtontwerp.

Voor zijn presentatie heeft Hollands Licht de handen ineengeslagen met Raw Color – een toonaangevende Nederlandse designstudio gespecialiseerd in kleur, materiaal en afwerking – om hun dynamische presentatie Stage te creĆ«ren. Het concept past perfect bij het ethos van de functionele en gedurfde ontwerpen van het merk.

Bezoekers kunnen een reeks boeiende verlichtingsinstallaties verwachten die worden gepresenteerd op verschillende grote en kleine podia. Hollands Licht staat bekend om zijn innovatie en creativiteit, en de tentoonstelling van dit jaar belooft geen uitzondering te zijn.

“Hollands Licht is trots om te exposeren op Euroluce tijdens de Milan Design Week en we zijn enthousiast om onze nieuwste creaties te delen met een wereldwijd publiek. Onze nieuwe kleuren en stand concept weerspiegelen onze toewijding om de grenzen van verlichtingsontwerp te verleggen, en we kunnen niet wachten om de reacties van bezoekers op de show te zien”, aldus Rob Cornelissen, oprichter van Hollands Licht.

Nieuw en te zien in Milaan: de vereenvoudigde versie van de Timber Floor van Hollands Licht: Timber Up (hierboven). Deze uplighter is dim-to-warm en zorgt daarmee overdag voor de juiste hoeveelheid licht en ’s avonds voor sfeervol licht – een perfecte mix van vorm en functie en een oplossing voor kleinere ruimtes door middel van het indirecte licht. Het frame van Timber Up is zwart en de kap is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: eiken, walnoot en zwart essen.

Met de aanwezigheid op Euroluce is Hollands Licht klaar om zich wederom te tonen aan de internationale designgemeenschap en zichzelf te vestigen als een designverlichtingsmerk om in de gaten te houden. Ontdek de nieuwste creaties van het merk en ervaar de tentoonstelling zelf:

Euroluce 2023 (Salone del Mobile)
Milan Fairgrounds, Rho
18-23 april 2023
Hollands Licht
Paviljoen 15 Stand 218