Op 1 september opent het Deense merk ferm LIVING een nieuw onderkomen in Hannover. Deze combinatie van kantoor en showroom is het hoofdkantoor voor Duitsland en hier vandaan wil het merk zich verder verspreiden.

Er is namelijk veel belangstelling voor ferm in Duitsland en daarom heeft het merk Agentur Pedersen aangenomen en aangesteld om deze belangstelling om te zetten in nog meer orders. “Sinds 2019 is de Duitse markt voor ons de belangrijkste markt. Vandaar dat we de stap hebben genomen om in Hannover een eigen kantoor en aanspreekpunt voor de partners in Duitsland, de groothandels, op te zetten”, aldus Peter M. Vedel, CEO van ferm LIVING.

Trine Andersen, Creative Director en oprichtster van ferm LIVING: “We zijn een design-gedreven bedrijf dat meubelen, verlichting en accessoires ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Maar een groot deel van ons werk bestaat uit het scheppen van de juiste sfeer in de presentatie van onze producten. Met het inrichten van deze showroom in Hannover geven we bezoekers de mogelijkheid om thuis te komen bij ferm LIVING.”

Het resultaat is een huiselijke showroom voor overleg, inspiratie en verkoop. Iedereen is vanaf volgende week van harte welkom in de Podbielskistrasse 30/D in het mooie Hannover!

www.fermliving.de