BNS Crisp kondigt aan: “Met veel trots kunnen we de eerste namen uit de line-up van Festival Interieur met jullie delen. Het belooft een spectaculair evenement te worden met aandacht voor interieur, design, trends, duurzaamheid én de nieuwste ontwikkelingen zoals AI. Wil jij geïnspireerd raken, collega’s ontmoeten én het echte Festival gevoel ervaren? Kom dan op 23 juni naar Festival Interieur in het prachtige bamboebos van Buitenplaats Netl.”

Claire en Roderick Vos (bovenaan, de foto is van Pode) zijn de keynote speakers tijdens Festival Interieur. “Deze topontwerpers – met beiden hun eigen disciplines – staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor een tal van iconische ontwerpen ontwikkeld voor spraakmakende merken zoals Moooi, Fatboy, Linteloo, Alessi en Koninklijke Tichelaar Makkum. Daarnaast zijn zij sinds 2016 artdirector van het jonge Nederlandse meubelmerk Pode, onderdeel van BNS Crisp-partner Leolux Furniture Group. Claire en Roderick nemen ons mee in de wereld van design en zullen hun ontwerpvisie met ons delen”, aldus de beroepsvereniging.

“Stefan Nilsson (hierboven) is de bekendste trendwatcher van Zweden. Volgens het Zweedse magazine Rum is hij zelfs een van de meest invloedrijke personen in de designindustrie. Hij reist heel Europa af, leest honderden onderzoeken en bezoekt elke relevante beurs, om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens Festival Interieur neemt hij ons mee in de laatste lifestyle- en interieurtrends en vertaalt hij deze in kleur, materiaal en vormentaal.”

“Artificial Intelligence (AI) klinkt voor de meesten van ons als iets dat ver weg is en niet direct met ons vak te maken heeft. Maar niets is minder waar! Vele ontwerpers spelen momenteel met de mogelijkheden van AI en Chat GPT schrijft moeiteloos een afstudeerscriptie. Maar wat betekent deze ontwikkeling voor ons vak en hoe kun je een tool als Chat GPT inzetten voor bijvoorbeeld jouw online marketing? Tijdens Festival Interieur geeft Jody Hogendoorn een inspirerende introductie in deze fascinerende wereld.”

BNS Crisp vervolgt: “Naast de nu al mooie line-up – waar momenteel wekelijks nieuwe namen aan worden toegevoegd – is er tijdens het festival natuurlijk meer te doen. Maak kennis met gerenommeerde interieurmerken op onze pop-up markt, bezoek de laatste noviteiten op het gebied van producten, materialen en kleur in ons trendforum, praat gezellig bij met vakgenoten en geniet volop van ons festivalterrein midden in het grootste bamboebos van de Benelux.”

“Koop je ticket voor 31 mei en profiteer van het Early Bird tarief. Een Festival Interieur ticket inclusief lunch en gratis parkeren koop je dan voor slecht 95,- euro in plaats van 125 euro excl. BTW. Voor leden van BNS Crisp geldt uiteraard een speciaal tarief van slechts 25,- euro excl. BTW. Een mooie aanleiding om je direct aan te melden als lid van het netwerk.” Koop een ticket via: www.festivalinterieur.nl/tickets