Cassina opent haar grootste winkel ter wereld in Los Angeles, in samenwerking met DIVA Group. In het hart van Beverly Hills, langs North Robertson Boulevard, beslaat de winkel een oppervlakte van ongeveer 13.000 vierkante meter en is onmiddellijk herkenbaar dankzij het reusachtige logo op de gevel van het gebouw.

De ruimte, verdeeld over twee verdiepingen, representeert het beste van Cassina’s creaties en legt de nadruk op de waarden die het bedrijf altijd hebben onderscheiden: authenticiteit, kwaliteit, innovatie en uitmuntende productie.

De Cassina Store Los Angeles, een mijlpaal in de reis van het bedrijf, is ontworpen om een thuisgevoel te creëren met woon-, eet-, slaap- en buitenruimtes. ”Het interieur van de winkel, samengesteld door Art Director Patricia Urquiola, weerspiegelt perfect de visuele taal van het merk: materialen zoals het hout van de boiserie panelen verwarmen de omgeving, terwijl het kleurenpalet, van petroleum tot terracotta, goudgeel en bordeauxrood, de inrichting harmonieus versterkt. In de winkel worden de meest innovatieve producten van het bedrijf gecombineerd met zijn tijdloze iconen om een complete, warme en uitnodigende sfeer te creëren, waarbij de filosofie van ‘The Cassina Perspective’ volledig wordt omarmd.”