In Nederland bruist het op dit moment van de beurzen. In Beusichem, Nieuwegein en Culemborg kan de inkoper zich laten onderdompelen in de nieuwste collecties.

Maar ook internationaal is er een en ander gaande. Wat dacht u van de toonaangevende, internationale home deco vakbeurzen in Frankfurt? U heeft de kerstboom misschien nog maar net afgetuigd, in Frankfurt zijn ze al bezig met kerst 2023 op de home deco beurs Christmasworld. Ook de tegelijkertijd gehouden vakbeurs Ambiente is in volle gang.

Onze redactie is momenteel met 2 man sterk, of liever gezegd een dame en een man, in Frankfurt, een gecombineerde effort van de twee vaktitels Interior Business Magazine en Home Deco Business Magazine.

De eerste berichten: het gaat goed in Frankfurt. Er wordt veel ingekocht. Het is ontzettend druk. De vakbezoeker weren Frankfurt weer massaal te vinden.

Bekijk deze twee wereldbeurzen door de ogen van onze redacteur Ingmar van der Hoek aan de hand van zijn vlogs. Geluid hard! U ziet bekende namen als Kersten, Light & Living en Kare voorbij komen, maar ook minder bekende namen. Ook worden de nieuwste trends besproken.

Live vanuit Frankfurt…

 

Trendpresentatie