Ondanks online advertenties, ondanks social media is de huis aan huis folder op papier gedrukt nog steeds een favoriet medium voor consumenten. Dit blijkt opnieuw na het uitreiken van de Beste Folder Awards 2020.

Dirk is de overall winnaar van de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing, editie 2020. Naast Dirk en Leen Bakker namen vijf nieuwe winnaars een prijs in ontvangst tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.
In de afgelopen weken hebben consumenten hun favoriete folder beoordeeld. In totaal zijn er ruim 110.000 stemmen uitgebracht. De deelnemende folders zijn beoordeeld op aspecten als ‘aantrekkelijkheid van de folder’, ‘leukste producten’ en ‘leesformaat’. Folderlezers vinden ‘scherpste aanbiedingen’ het belangrijkste aspect. Nederlanders beoordeelden de folders met een gemiddelde van 7,32.

In deze editie van de ‘Beste Folder Awards’ zijn er acht categorieprijzen uitgereikt en één overall award. Dirk heeft, net als vorig jaar, met twee categorieprijzen en de overall award, de favoriete folder van de consument.

De winnaars van de ‘Beste Folder Awards’ 2020

CATEGORIE WINNAAR GEMIDDELD EINDCIJFER BESTE ASPECT
Elektronica Expert 7,78 Leesformaat
Huis, tuin & dier GAMMA 7,82 Overzichtelijk
Mode en kleding terStal 8,16 Overzichtelijk
Persoonlijke verzorging ICI PARIS XL 8,02 Aantrekkelijk
Slapen/wonen Leen Bakker 7,43 Leesformaat
Supermarkt/slijterij Dirk 8,48 Scherpste aanbiedingen
Warenhuizen Action 8,04 Scherpste aanbiedingen
Online Dirk 8,32 Scherpste aanbiedingen