Business Content Media BV is zeer verheugd aan te mogen kondigen dat frances van der Steen haar team zal versterken. Dit in de vorm van redactionele bijdragen aan Interior Business Magazine. U leest haar eerste bijdrage al in de editie die op 1 juni zal verschijnen.

frances geldt als autoriteit en thought leader binnen de interieursector. Zij heeft al jaren een succesvol bedrijf dat is gespecialiseerd in trendspotting en copywriting. frances is onder meer redacteur van het magazine BE van Meubelbeurs Brussel en schrijft voor Möbelkultur (D) en MeubiHome (B). Richard van der Hak, uitgever van Interior Business Magazine, zegt over de samenwerking: ‘Wij hebben met Interior Business Magazine in korte tijd een leidende positie veroverd en de reacties uit de markt zijn overweldigend, maar we zijn niet van plan om achterover te leunen op ons succes. Integendeel, wij blijven ons magazine zowel online als print doorontwikkelen en leggen de lat steeds hoger. Daarom ben ik zeer in mijn nopjes over de samenwerking met frances. Al jaren kom ik haar tegen op de nationale en internationale interieurbeurzen en -evenementen. Naast dat zij een zeer aimabel mens is, heb ik veel bewondering voor haar werk. Zij is bijzonder goed ingevoerd in de branche en zeer origineel in alles wat zij doet. Ze geniet een zeer sterke reputatie. frances past vind ik perfect bij de ambities die wij hebben als toonaangevend b-to-b interieurplatform. Gelukkig bleek dat gevoel en enthousiasme tijdens een mooi gesprek wederzijds en gaan we eindelijk eens samenwerken.”

De redactie van Interior Business Magazine bestaat uit Rieneke Kok (hoofdredacteur), Ingmar van der Hoek, Ria Peerdeman, Jiri Hartog en Moniek Robbe. Het team wordt aangevuld door experts in hun vakgebied. Denk aan vaste waarden als Han van Es (marktonderzoek), Ruby Nefkens (juridisch), Sandra Könings (trends), Bert-Jan van der Stelt (Inretail) en Cees de Gelder (internationale markten met de focus op Duitsland). Met ingang van 1 juni sluit frances van der Steen zich aan bij dit team. In de maand juni zullen wederom 2 nieuwe mensen worden geintroduceerd. Ditmaal een expert op het gebied van interior design en projecten en een specialist met kennis van de wereldmarkt en de Belgische industrie in het bijzonder.