Her-introductieshow 5,6 en 12,13 oktober, als gast bij Silvera in Almere

Het Duitse meubelmerk Violetta lanceert de Dutchline voor de Nederlandse markt. In de eerste twee weken van oktober 5, 6 en 12,13 oktober is Violetta met de ‘Dutchline” collectie als gastexposant te zien in de volledig ge-restylde Showroom van Silvera in Almere.

Gedegen Duits vakmanschap, vleugje Italiaans design en vooral een commercieel ijzersterk concept. De collectie van Violetta bestaat uit een compleet gamma, bestaand uit sofa’s, luxe fauteuils, eetkamerstoelen, hele bijzondere inventieve relaxzetels en systemen.

Uniek is de eigen hoogwaardige, zeer uitgebreide, leercollectie en meubelstoffen die een ongekende combinatiekracht bieden. Door de samenwerking met Silvera op het gebied van meubelstoffen (keuze uit meer dan 350.000 stoffen) ontstaat de mogelijkheid om uw eigen profiel mee te geven aan uw collectie. Naast de talloze combinatie mogelijkheden in opstellingen zijn juist de zeer grote leer en stoffen collectie in kleur en kwaliteiten grenzeloos. Personalisatie is de sleutel!

Innovatie

Violetta heeft zich meester gemaakt in het onopvallend verwerken van relax-systemen in meubels. Hierdoor is het mogelijk om op een esthetisch verantwoorde wijze gemak en comfort toe te voegen en ontstaat uniek functioneel design.

Tijd voor een kennismaking  

Tijdens de huisshow met en bij Silvera nemen wij u graag mee in de wereld van Violetta. We presenteren u daar de high-lights en mogelijkheden. Tevens introduceren wij de nieuwe “Dutchline” een specifiek marktconcept waar u, uw voordeel mee kunt doen. Het Violetta concept leent zich bij uitstek als uw “eigen” private label meubel merk, waarbij u niet eenvoudig “internetvergelijkbaar” bent!

U ben van harte welkom op onze huisshow:

Maandag 5 oktober van 9.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 6 oktober van 9.00 tot 18.00 uur

Maandag 12 oktober van 9.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 13 oktober van 9.00 tot 18.00

 

Alle showdagen staat volgens de Silvera traditie een heerlijke gastronomische catering verrassing en verwennen wij u graag. Uiteraard alles in een Corona proof opzet. Daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk. Het showroomadres is: Bakkenzuigerstraat 3, 1333 HA Almere.

Alle showdagen staat er een uitgebreide lunch voor u klaar en tijdens de avond een uitgebreide borrel.