Op donderdag 17 november vond het laatste CBM Jong Management-event van het jaar plaats. Het CBM meldt: ”We waren uitgenodigd bij onze business partner J. Kisch & Zonen B.V. in Amsterdam. Vorig jaar namen broers Michael en Jeremy Parsser en zus Natacha Pinto-Parsser het bedrijf van hun vader over. Hun eerste grote verandering was verhuizen vanuit de binnenstad van Amsterdam naar een nieuwe locatie op een industrieterrein. In dit mooie, nieuwe pand werden we welkom geheten door Michael. In zijn welkomstwoord vertelde hij over de geschiedenis van het J.Kisch en, nog belangrijker, nam hij ons mee naar de toekomst. Hierna werden we in groepen door de showroom, het magazijn en het kantoor geleidt.”

Na de borrel ging de masterclass ‘Succesvol Pitchen & Presenteren’ van start, gegeven door Patrick van Gils van Topprestaties. ”We werden meegenomen in hoe je jezelf aantrekkelijk en overtuigend profileert als ondernemer en professional, hoe je de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf naar voren brengt en hoe deze kwaliteiten jouw bedrijf nog beter in de markt kunen zetten. Tijdens de verschillende oefeningen bleef de groep scherp en aan het einde van de masterclass ging Lars van Gruythuisen van Hubbers Interieurmakers de uitdaging aan en overtuigde de groep met zijn pitch!”

”Het team van J. Kisch & Zonen B.V. weet wat gastvrijheid is; na de inspirerende masterclass was in het magazijn een tent geplaatst met lange, gedekte tafels met sfeerverlichting en passende muziek. Het buffet stond klaar en in deze mooie setting is er met de 55 deelnemers gegeten, nagepraat en genetwerkt. Een prachtig bedrijfsbezoek om 2022 mee af te sluiten.”

Klik hier voor meer nieuws van de Koninklijke.