De Nederlandse vakbeurs HoutPro+ (3 t/m 6 november 2020) doet het naar zeggen van de organisatie erg goed: ”Deze krachtige reünie van Houtverwerkend Nederland is er, exact 11 maanden voor het opengaan van de deuren, sterk op vooruitgegaan.”

Zo telt de organisatie op dit moment 36 standhouders en 783 m2 oppervlakte meer dan in aanloop naar de vorige editie in 2017 op hetzelfde moment. In totaal heeft de beurs nu 143 standhouders en 9.562 m2 netto oppervlakte. De ervaren organisator Olivier Claessens relativeert enthousiast: ”Ter vergelijking: dit zijn reeds meer standhouders als in totaal bij de eerste editie in 2014 en we hebben meteen ook meer netto oppervlakte verkocht: exact + 22%).”

 

De adviesraad van de HoutPro+ beurs werd verrijkt met de deelname van volgende personen: Steven Burghouwt (Burghouwt), Danny Huijzer en Koen Rook (Festool), Pieter Robben (Maiburg) en Paul van Mierlo (Frencken).

De volledige plattegrond en lijst van alle deelnemende standhouders kan men terugvinden op de website: www.houtproplus.nl 

 

 

De lezers van Vloeren Business Magazine en Interior Business Magazine hebben veel met houtverwerking te maken en zullen verheugd zijn om in 2020 naar Brabant af te reizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Quotes van bezoekers nav het bezoek aan de beurs in 2017 liegen er in ieder geval niet om. Op bovengenoemde website lezen wij:

”Een krachtige reünie van houtverwerkend Nederland”

”Geslaagde en zeer goed bezochte beurs waar wij veel bestaande klanten hebben, mogen ontvangen en goede gesprekken met nieuwe klanten hebben gevoerd.”

”Goede beurs, goede bezoekers, kwalitatieve beurs, top!”

”HoutPro+ is voor ons hét medium om onze producten, nieuwe ontwikkelingen en diensten, aan een groot publiek te presenteren.”

”Bedankt voor het creëren van een goed georganiseerd ontmoetingspunt voor de houtsector!”

”Eindelijk weer eens een geslaagde vakbeurs!”