28 juli a.s. opent Goossens haar 23ste winkel met 2 verdiepingen woonen slaapinspiratie op de woonboulevard in Naaldwijk. Hiermee worden de meubelen van Goossens ook gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in het Westland.

”Tot op heden konden de Westlandse klanten, die op zoek waren naar een Goossens meubel, terecht in de Goossens winkels in Rotterdam, Leiderdorp of Leidschendam. Maar nu komt Goossens nog dichterbij, want het pand aan de Gildestraat 110 wordt momenteel volledig verbouwd tot het nieuwste Goossens winkelconcept.”

Daarmee is voor Bart Goossens, CEO en 3e generatie van het familiebedrijf Goossens, een droom uitgekomen: ”Dit wordt de 23ste winkel voor Goossens, dat onlangs al nieuwe winkels opende in Den Bosch, Middelburg en Antwerpen Wilrijk. En eind van het jaar nog 2 nieuwe winkels gaat openen in Leeuwarden en Antwerpen Schoten. Goossens levert met haar eigen collectie meubelen een mooie kwalitatieve toevoeging aan de andere winkels op de woonboulevard in Naaldwijk. We gaan ons best doen om veel inspiratie te bieden aan de bestaande en nieuwe klanten van de woonboulevard.”

Grand Opening: Goossens Housewarming

De woon-en slaapklanten zijn in de nieuwe Goossens winkel welkom vanaf 28 juli 2023, waarbij voor iedere bezoeker er leuke extra’s en lekkere versnaperingen klaar staan. ”Daarnaast staan 7 dagen per week onze Goossens adviseurs klaar om iedereen te voorzien van advies op maat. De winkel zal na de zomervakantie feestelijk geopend worden middels een Grand Openingsevent genaamd ‘Goossens Housewarming, Eindelijk thuis in Naaldwijk’, gepland op donderdagavond 28 september 2023.

Over Goossens

Het familiebedrijf Goossens bestaat al 68 jaar en is sinds 1954 thuis in het bieden van naar eigen zeggen ‘woongeluk’. ”Goossens is in transitie en heeft onlangs haar merk en bedrijfsstrategie aangescherpt. Hieruit is ook de nieuwste propositie naar de klant ontstaan: ‘Eindelijk thuis’. Ook heeft de retailer een duidelijke ambitie: in 2030 wil Goossens in de interieurbranche de grootste en meest duurzame bijdrage leveren aan woongeluk. Want het meubelbedrijf gelooft dat thuis de belangrijkste plek in je leven is.”

Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens en 3e generatie binnen het familiebedrijf: “Pas als je je ‘eindelijk thuis’ voelt, kun je alles uit het leven halen. Dit geluk vind je in een interieur dat bij je past.”