Phillip Mes, de huidige CEO van Lucardi Juwelier, wordt per 1 januari 2024 de nieuwe CEO van Goossens. Het nieuwe leiderschap past bij de ambitieuze groeiplannen van Goossens. Met een CEO die ervaring meebrengt uit andere (retail) organisaties is het bedrijf nog beter in staat de groeiambities te realiseren. De huidige directeur Bart Goossens gaat binnen het bedrijf een andere rol vervullen op het gebied van onder andere innovatie en assortiment. De familie Goossens blijft eigenaar van het bedrijf.

Phillip Mes (39) geeft sinds 2 jaar leiding aan Lucardi Juwelier en heeft een voorliefde voor de Nederlandse Retail. Hij heeft 17 jaar bij WE Fashion gewerkt, was countrymanager bij HEMA en heeft veel ervaring met merken, eigen design en labels. Met veel plezier verwelkomt de directie Phillip Mes in de Goossens-familie. De komende maanden neemt Phillip de tijd om kennis te maken met het familiebedrijf. Bart Goossens: “Ik ben ontzettend blij met de komst van Phillip en heb er alle vertrouwen in dat hij ons bedrijf nog meer zal laten groeien. We zien veel kansen en met Phillip’s kennis en ervaring gaan wij deze kansen pakken. Goossens is – al 70 jaar – hecht als familie en gedreven door kwaliteit. Dat blijven we, ook in de toekomst.”

Goossens heeft dit jaar een strategie gelanceerd met als ambitie om over vijf jaar een leidende retailer te zijn en een onderscheidend & duurzaam merk in de woonbranche. Een merk dat iedereen herkent en graag in huis wil hebben. Goossens groeit en werkt aan de toekomstbestendigheid van de organisatie door het maken van bewuste keuzes in klanten, producten, verkrijgbaarheid en service. In deze groeistrategie komt er meer ruimte voor innovatie. Met de komst van Phillip krijgt Goossens een CEO die ruime ervaring meebrengt uit verschillende organisaties en sectoren. Deze expertise helpt Goossens in het realiseren van de ambities voor de komende vijf jaar.