In Amsterdam Noord, vlak aan de oevers van het IJ bevindt zich Broeinest ADAM met een uitgebreide materialenbibliotheek en een bijzondere selectie aan partners. Op deze industriële maar sfeervolle locatie kunnen interieurprofessionals terecht om de materialisatie van hun project uit te werken.

Sinds januari 2022 is Graham & Brown – specialist in Behang en Verf aanwezig met een multifunctionele presentatie. In deze mooie presentatie vind je hun behangboeken en verfstalen. Behang en verfstalen zijn eenvoudig op te vragen in elke gewenste maat voor jouw project. Hiervoor kun je bij “de spin in het web” bij Broeinest terecht. Met het concept “perfectly partnered” kun je heel eenvoudig behang en verfkleuren met elkaar combineren.

Met de participatie in het Broeinest wil Graham & Brown de professionele markt beter bedienen. Men wil met het complete aanbod in verf, behang en fotobehang ook voor iedere interieurarchitect of stylist de juiste partner zijn als het gaat om kwalitatief hoogwaardige wandbekleding.

Alle wandbekleding van Graham & Brown is duurzaam geproduceerd. Het behang en fotobehang voldoet aan de nodige brandnormen, is direct op de muur te plakken (vliesbehang) en er wordt gedrukt met water gedragen inkten. Ook is het FSC of PEFC gecertificeerd. Al de verfkwaliteiten zijn op waterbasis als ook VOC arm en diervriendelijk.

www.grahambrown.com