Eind dit jaar opent omnichannel speler HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van maar liefst 500 m2 kunnen consumenten terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

Begin 2020, midden in coronatijd, durfden Joost Wels en Jan-Noud Hutten het aan om te starten met een vernieuwend concept: HelloChair. Het is inmiddels dé place to be voor eetkamerstoelen. In de winkels in Culemborg en Bussum vind je meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken. Ook vind je er talloze eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden om de eetkamer compleet te maken. Online is het assortiment nog veel uitgebreider, vind je alles overzichtelijk in categorieën en kun je makkelijk filteren om jouw droomstoel te vinden.

“Na drie jaar HelloChair kunnen we wel stellen dat we écht specialist zijn. Met een klein team hebben we hard gewerkt om dat te realiseren.” vertelt Joost Wels, één van de eigenaren van HelloChair. HelloChair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Een derde winkel in Delft is daarom een logische stap. “Veel klanten komen al uit deze regio naar onze winkels in Culemborg en Bussum. Kennelijk voorziet ons concept in de behoefte; klanten vinden het fijn om een plek te hebben met alleen maar stoelen.” licht Wels toe. “Daarnaast past deze stap bij onze omnichannel propositie die we hiermee versterken.”

Medio oktober zal HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel openen aan het Bastiaanplein in Delft bij het winkelgebied Zuidpoort (foto bovenaan).