AANKONDIGING DEELNEMERS HOLLANDSCH SLAPEN 2021

Hollandsch Slapen 2021 wordt 12-13-14 september aanstaande georganiseerd in het prachtige Kasteel Groeneveld te Baarn. Woensdag kondigde de organisatie met trots de deelnemers aan van dit event waarbij het ontmoeten van vakcollega’s en het ontdekken van de nieuwste trends op het slapengebied centraal staan.

Dit zijn ze dan!
Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvol relatie-event voor de slaap- en textielbranche. Naast de bekende namen Auping, Avek, Bedding House, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Hilding Anders, Gebr. Jonk, Kuperus, Mahoton, M line en TexelWool doet dit jaar ook Steel & Stockings mee: “stoer design door vrouwen” zoals ze zichzelf omschrijven.

Nieuwste trends
Hollandsch Slapen is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen, zowel op de ondernemers als op de verkoopadviseurs en andere medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar Kasteel Groeneveld af te reizen. Op Hollandsch Slapen worden de nieuwste bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer gepresenteerd.

Netwerken
”Naast de vele nieuwe producten is Hollandsch Slapen dé gelegenheid om vakcollega’s te ontmoeten.
Gezellig samenzijn in een prachtige omgeving onder het genot van een lekker hapje of drankje is een belangrijk kenmerk van het evenement. Op de maandagavond is er een heerlijke barbecue.” Aanmelden kan nu al via de website www.hollandschslapen.nl.

Facebook: www.facebook.nl/hollandschslapen
Twitter: @hollandschslape
Website: www.hollandschslapen.nl