Fedustria, de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, heeft, als gevolg van de annulatie van de beurs MoOD door Easyfairs, het initiatief genomen om onder de noemer ‘Decosit’ een nieuwe beurs voor meubelstoffen en interieurtextiel in het leven te roepen. Dit op algemene vraag van de textielbedrijven die lid zijn van Fedustria. Decosit zal plaatsvinden op 10 en 11 september 2019 in Hal 10 van Brussels Expo. Dit is meteen ook de terugkeer naar de wereldbefaamde Decosit-beurs: er wordt teruggegrepen naar de vroegere naam en locatie.

Decosit wil textielfabrikanten van over de hele wereld aantrekken en op die manier deze unieke beurs opnieuw op de wereldkaart van de vakbeurzen zetten. Bovendien is ze perfect getimed. Kris Vermoesen, Product Manager Textiel van Fedustria: “Decosit is de enige Europese beurs in het najaar, en juist op tijd voor de wintercollecties en de meubelbeurzen van november, december, januari en februari. Het samenbrengen van spelers uit de meubelstoffen- en interieurtextielsector in het hart van Europa laat bovendien toe om de netwerkkansen te optimaliseren en nieuwe klanten aan te trekken. Dit nieuwe initiatief werd binnen de sector tot ver buiten de landsgrenzen zeer positief onthaald. De interesse voor deelname is dan ook groot.”

De standoppervlakte kan variëren tussen 10 en 40 m². Enkel een minimale investering is nodig, aldus de organisatie. De organisatie neemt ook alle zorgen op zich: standenbouw, catering, ticketverkoop, et cetera.

Interesse in deelname?

Contacteer dan snel Kris Vermoesen via +32 2 528 58 66 of +32 486 58 49 56, kris.vermoesen@fedustria.be