Hubo blijft ook tijdens de lockdown ombouwen

DGN retail B.V., franchisegever van Hubo en Multimate, is al langere tijd bezig met het ombouwen van niet alleen Hubo’s, maar ook Multimate’s naar de vernieuwde Hubo huisstijl. De franchisegever stopt met de Multimate formule en gaat alleen met de geoptimaliseerde Hubo formule verder.

Eind 2020 werden de Multimate in Twello én de Hubo’s in Heteren en Renswoude nog omgebouwd. Begin dit jaar werd de ombouw van Hubo Nieuwleusen afgerond.

Marc Ouwendijk, Coördinator Winkelbouw: “De crisis, en met name de strenge lockdown, maakt het niet makkelijk, maar we gaan door. Uiteraard nemen we alle maatregelen in acht, daardoor gaat het soms iets langzamer, maar dat geeft niet. Ondernemers rekenen op de ombouw, willen liever geen uitstel, geen vertraging. Helaas kunnen zij hun verbouwde winkels nog niet officieel heropenen, dat is jammer want ze zijn trots op hun vernieuwde winkel. Dat feestje komt nog wel, in de tussentijd gaan wij veilig en gestaag door met ombouwen.”

Hubo
Met ruim 200 winkels, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop is Hubo één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd én kennis heeft om het zelf te doen. Hubo is er om een helpende hand toe te steken: doe het zelf, doe het samen of laat het doen.

DGN retail B.V.
DGN is de grootste retail-serviceorganisatie voor de zelfstandig doe-het-zelf ondernemer in Nederland. Sinds 2014 is DGN, met zijn formules Hubo, Multimate en Decorette, onderdeel van Euretco.

Euretco B.V.
Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.