Westzaan, 16 mei 2024 – Zuiver Interior Group kondigt met enthousiasme de jaarlijkse huisshow aan. Van 10 tot en met 14 juni zwaaien de deuren op het hoofdkantoor in Westzaan open voor een buitengewone ervaring. De huisshow biedt een exclusieve gelegenheid voor klanten, partners en designliefhebbers om de volledige collecties van Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en de White label collectie te ontdekken.

Ook dit jaar belooft weer een inspirerende ervaring te worden, met de nieuwste collecties van Zuiver en Dutchbone die in de schijnwerpers staan. Daarnaast worden enkele primeurs onthuld. Bezoekers krijgen de kans om als eerste de nieuwste trends, ontwerpen en ontwikkelingen te ontdekken. Interieurstylist Eva van de Ven richt met haar scherpe kijk op interieurdesign een deel van de Zuiver-showroom in en een chef zorgt voor culinaire hoogstandjes in het restaurant.

Richard Aznar Webster, co-CEO Zuiver Interior Group, kijkt uit naar het jaarlijkse evenement. “We kijken ernaar uit om alle bezoekers te verwelkomen voor een dag vol inspiratie, innovatie en creativiteit op het gebied van interieurdesign. Ons deskundige team staat klaar om inzicht te geven in de ontwerpprocessen en inspiratiebronnen achter de nieuwe collecties. Het wordt weer een spectaculaire huisshow.”