Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen 3 jaar maken Beter Bed Holding N.V. (Beter Bed Holding) en Emma Matratzen GmbH (Emma) bekend dat zij hun succesvolle strategische relatie zullen voortzetten met een vernieuwde 3-jarige overeenkomst.

Beter Bed Holding zal op basis van exclusiviteit nog meer reguliere Emma-producten en nog meer innovaties binnen de Emma-productlijn introduceren. Dit niet alleen bij Beter Bed Benelux, maar ook bij Beddenreus in Nederland en Sängjätten in Zweden. In deze landen zal Beter Bed Holding Emma exclusief vertegenwoordigen binnen haar formules.

”Deze strategische samenwerking met Emma, van oorsprong een online matrassenleverancier, draagt voor Beter Bed bij aan het onderscheidend vermogen van haar winkels. Beter Bed biedt uitsluitend de reguliere en meest innovatieve producten van Emma aan.” In de Beter Bed winkels worden momenteel speciaal ontwikkelde shop-in-shops uitgerold. ”Via deze winkels faciliteren beide partners de klanten nog meer in het verbeteren van hun slaap, omdat ze de Emma-beleving in een fysieke omgeving beter kunnen ervaren”.

Dit partnership wordt gezien als een volgende stap in de strategie van Beter Bed, omdat het een verdere invulling geeft aan de omnichannel marktbenadering waarbij de klant gemakkelijk een keuze kan maken voor een passende en kwalitatief hoogwaardige slaapoplossing.

Over Beter Bed Holding

Beter Bed Holding N.V. is een retail- en groothandelsorganisatie die haar klanten de beste kwaliteit nachtrust biedt tegen betaalbare prijzen. De Groep opereert offline via fysieke winkels en online via eigen webshops voor de specifieke merken. Daarnaast is de Groep actief op nationale en internationale online retailplatforms. De Groep is actief in de volgende regio’s:Nederland en België, via het merk Beter Bed en het merk Beddenreus (alleen in Nederland). Zweden, via het merk Sängjätten.

Via haar dochter DBC International is Beter Bed Holding actief als groothandel met merkproducten voor de slaapkamerbranche, waaronder internationale merken als de M-lijn en Wave. Beter Bed Holding is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Met ongeveer 1.100 medewerkers realiseerde Beter Bed Holding in 2019 een omzet van € 186 miljoen.