Eijerkamp organiseert tijdens woonmaand oktober House Warming Weken in haar winkels en verwoordt dit als volgt: “Eijerkamp adviseert, inspireert en viert het najaar met de mooiste primeurs, fonkelnieuwe wooncollecties en heel veel voordeel op de mooiste woon- en slaapmerken. Voel je welkom, ervaar de warmte en kom thuis in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal tijdens de House Warming Weken! Nu het buiten kouder wordt, dompelen wij je onder in warmte en helpen je met liefde een thuis te creëren dat helemaal bij jou past. Om de warmte te delen, ontvangen alle klanten bij aankoop vanaf 1000.- nu een heerlijk warm woonplaid cadeau!”

“Maak in woonmaand oktober kans op jouw droominterieur t.w.v. 6.000.- euro! Win een Eijerkamp make-over voor jouw woonkamer én eethoek en creëer samen met jouw persoonlijk interieuradviseur het thuis van je dromen met keuze uit de complete collectie! Kans maken?
Volg ons op Instagram en laat ons (zo creatief mogelijk) weten welke ruimte in jouw huis een make-over kan gebruiken!”

“We vieren de liefde voor design met 4 exclusieve Design Specials in samenwerking met Dutch Design merken Label, Montis, Bert Plantagie en Studio Henk. Ontworpen vanuit een gedeelde passie voor ambacht, bijzondere details en hoogwaardig comfort voor een extra mooie prijs, alleen bij Eijerkamp!”

“Kom in oktober en november naar inspirerende woonevents in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Ontdek design primeurs, ontmoet merkexperts en krijg persoonlijk advies tijdens het Design Event op 22 en 23 oktober met gratis rijden in de nieuwste elektrische Porsche, hair & fashion trends! Krijg persoonlijk slaap- en comfortadvies met mooie acties tijdens het Slapen & Comfort Event op 29 en 30 oktober. En ontmoet 5 en 6 november vtwonen stylisten Frans, Marianne, Fietje, Eva en Liza live tijdens het vtwonen event met inspirerende woonworkshops, kleuradvies, food, fun en meer!” Bekijk het complete event programma op eijerkamp.nl/events

En tot slot: “Woonliefhebbers ontdekken in de nieuwste vtwonen Stijl Studio’s 8 compleet ingerichte woon- en slaapruimtes, elke zondagavond te zien in TV programma vtwonen Weer Verliefd op je Huis. Met vernieuwende woonstijlen als Funky Jungalow, Atelier Nomad, Hidden Lodge, Golden Getaway, Bold Bistro, Casa Cocoon, Fashion Loft en Crispy Greenhouse. Ingericht volgens de woontrends van 2023 met slimme woonoplossingen, de nieuwste collecties, kleuren en materialen.”