De organisatie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa), dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 september in Evenementenhal Gorinchem, maakt bekend dat er een samenwerking is gestart met Bedding House. Het Nederlandse familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- & badtextiel gaat meer inspiratie bieden op het centrale festivalplein tijdens InCoDa 2023.

“Wij zijn ontzettend trots dat wij een samenwerking met het mooie merk Bedding House mogen aankondigen en samen met hen de bezoekers van InCoDa meer inspiratie mogen bieden. Het bedrijf is 45 jaar gespecialiseerd in het aankleden van een slaapkamer en aankomende editie gaan ze dit doen middels een speciale stijlkamer op InCoDa’s Interieur Festival. Verder wordt dit in samenwerking gepresenteerd met de deelnemende bedrijven in raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering, zoals Handelsonderneming Heditex BV | Meister, Qurails en Elti B.V.”, zegt Patricia Baum, Accountmanager van InCoDa.

Managing Director, Henriëtte van Beynum, van Bedding House B.V. vertelt het volgende over de samenwerking: “Wij kijken er naar uit onszelf te presenteren op het hooggewaardeerde vakevenement InCoDa. Als marktleider in bed- en badtextiel, met eigen design-studio, streven we ernaar met onze collecties de ‘wow-factor’ te creëren. We willen ondernemers inspireren en, vanuit onze full-service gedachte, hen waar mogelijk helpen in hun ondernemerschap.”

De stijlvolle slaapkamer zal samen met onder andere het eerder bekendgemaakte Tiny House in samenwerking met interieurarchitectenbureau Beekmans Design, het masterclass programma op InCoDa’s Stage en meer plaatsvinden op InCoDa’s Interieur Festival. Daarnaast zijn er veel nieuwe en interessante gezichten te ontdekken tijdens de aankomende editie, maar natuurlijk ook veel mooie merken die na het succes van 2022 terugkeren. Bedrijven als A.S. Création, Akupanel, Bart Brugman, Calitex, Dersimo, Designflooring by Textiles & More, Flamingo Parket, Global Metal Design, Heditex, Leffring & De Wilde, MUBLO, Parketfabriek Lieverdink, Sanderson Design Group, VICstairs, Wallmakers.nl, Your Floor® / Your Walls®, Zwoosch Interior Solutions en nog veel meer!

Opvallend veel meer stoffen en behang zijn er te ontdekken op InCoDa, denk bijvoorbeeld aan de merken Aldeco Fabrics, Annabel Textiles, Arte – HookedOnWalls, Casadeco, Casamance, Casal, Clarke & Clarke, Cole & Son, Coordonné, Dutch Wallcoverings, Gainsborough Weaving, Güell Lamadrid, Harlequin, Indivipro, Inside Blinds, Linwood, Little Greene, Masureel, Morris & Co., Reynaldo, Sunbrella en Zoffany (verf). Voor een voorlopig overzicht van de ruim 200 merken, bezoek interieurcollectiedagen.nl/merkenlijst-incoda-2023. Het is nog niet te laat om een ruimte te reserveren. Voor vragen over een deelname aan InCoDa 2023 kan er contact worden opgenomen met de accountmanagers Patricia Baum of Celine Brender à Brandis via info-incoda@easyfairs.com of +31 (0)183 – 680 680.

Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2023 is dit najaar te bezoeken op zondag 24 september, maandag 25 september en dinsdag 26 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je nu voor een bezoek met de code EM1860. Voor meer informatie en registratie: www.interieurcollectiedagen.nl