Leerspecialist Belledo uit Waalwijk voegt per direct schildersbedrijf ACG Schilders en Totaalonderhoud uit Tilburg toe als een van haar officiële verkooppunten. De twee partijen gaan een innovatief partnerschap aan, waarbij zij Belledo’s diepgaande kennis op het gebied van leerbewerking combineren met de vakkennis van het schildersbedrijf.

Daarnaast vinden de interieurspecialisten elkaar op het gebied van duurzaamheid. Belledo kiest uitsluitend voor leeroverschot vanuit de voedingsindustrie en looit het leer op
duurzame wijze. Dat sluit aan bij de werkwijze van de ACG-schilders, die bewust werken met duurzame verf en materialen.

Kennisuitwisseling
Angelo Hellmig, eigenaar van ACG Schilders en Totaalonderhoud: “We faciliteren voor onze medewerkers een gedegen vakopleiding om het leren kwaliteitsproduct professioneel toe te passen. Dat is uniek. Leer is een natuurproduct en het vereist bijzondere expertise om hier goed mee om te gaan. Door intensieve kennisuitwisseling met Belledo en onze eigen kennis, zijn we in staat onze klanten de optimale beleving en functionaliteit te geven van leer in een interieur. Denk aan luxueuze wandbekleding, maar ook aan bijvoorbeeld een goede akoestiek. In Belledo vinden we een betrouwbare partner. We zijn beiden actief in het hogere segment van de markt, waar de verwachtingen ook hoog liggen. Die maken we hiermee waar. Een win-win situatie voor ons én voor de klant.”

Angelo Hellmig _ Project leren wandbekleding

ACG Schilders en Totaalonderhoud BV
Angelo Hellmig
Kapitein Hatterastraat 1-04
5015 BB TILBURG
Tel.nr.: 013-8508002
Acg-schildersbedrijf.nl

 

Belledo BV
Zanddonkweg 4
5144 NX WAALWIJK
Tel.nr.: 0416-272704
Belledo.nl