“Per 1 november gaan we onze geloftes met Leolux vernieuwen ! ” Zo kondigt Job Prijt van de Donjon een nieuwe stap aan met de meubelfabrikant uit Venlo.

“Nieuwe ‘flirts’ en trends zijn leuk en spannend, maar hoe mooi is het om daarnaast relaties die al jarenlang geworteld zijn in families, generaties en bedrijven nog verder te kunnen uitdiepen. Veel van die wortels zijn onzichtbaar , onder de grond , maar zorgen voor stabiliteit en kracht, ook in verschillende weersomstandigheden.”

“Nu Leolux ervoor kiest om haar commerciële activiteiten helemaal naar Breukelen te verhuizen komt er een einde aan de jarenlange intensieve samenwerking met het design centrum op een steenworp afstand. Vanuit Eindhoven (Stratumsedijk) en later op het Meubelplein Ekkersrijt hebben we elkaar ‘gevolgd’ . Nu is het tijd voor een nieuwe stap , en verwelkomen we je vanaf 1 november naast de Donjon , ook aan de andere zijde van het Meubelplein Ekkersrijt, met onze nieuwe Leolux Select Store.”

“Er blijft dus een plek in het zuiden met de volledige presentatie van Leolux, met deskundige adviseurs die helemaal gek zijn van design , ondersteund door Leolux en het team van de Prijt groep. Een combinatie die alleen maar sterker kan worden. De officiële receptie volgt nog , en we wonen al jaren samen, dus tot die tijd ben je van harte welkom bij de Donjon.”