By SIDDE breidt haar collectie opnieuw uit met een gloednieuwe design bank. De bank, genaamd Kiva, heeft een uniek design dat nog niet eerder te zien was in de collectie van By SIDDE. De slanke lijnen en hoge poten van de bank zorgen voor een luchtige uitstraling in elke woonkamer. Bank Kiva is vanaf nu te shoppen via de website van By SIDDE.

By SIDDE introduceert met trots de nieuwste aanwinst in haar collectie: bank Kiva. Deze verfijnde design bank straalt het Scandinavische minimalisme uit en biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl. De bank is verkrijgbaar in een rechte variant, een loungeopstelling, een hoekopstelling en een u-opstelling. Deze vier basisopstellingen zijn naar wens aan te vullen met een los element of hocker.

Kiva wordt bekleed met een grof geweven two-tone stof genaamd Olli, en is verkrijgbaar in maar liefst negen stijlvolle kleuren. Om het kiezen van de juiste kleur makkelijker te maken, biedt By SIDDE gratis stofstalen van de bank aan via de website. Zo bekijk je thuis, in je eigen daglicht, de kleuren.

De lancering van de nieuwe bank wordt gevierd met een feestelijke week bij By SIDDE, van 19 februari tot en met 25 februari, zowel online als in de drie showrooms tijdens de reguliere openingstijden. Dit is hét perfecte moment om bank Kiva te ervaren. Tijdens deze feestweek maken volgers en bezoekers van de showrooms kans op leuke prijzen. Spoiler: één van de prijzen is de nieuwe By SIDDE bank. Meer informatie over deze winactie is te vinden op het Instagramaccount van By SIDDE.

Je hoeft niet lang te wachten om Kiva in huis te hebben. Binnen 7-9 werkdagen levert By SIDDE de bank gratis bij je thuis af. Net zoals iedere andere bank van By SIDDE bank is Kiva 30 dagen thuis uit te proberen. Blijkt Kiva tóch niet de juiste match te zijn? Dan zorgt By SIDDE ervoor dat de bank kosteloos weer wordt opgehaald.