Knit Factory is van origine een Nederlands merk.  In de afgelopen jaren is het merk sterk gegroeid. De organisatie is een ervaren speler in de woon- en lifestylesector en distributie vindt inmiddels internationaal plaats waarbij op dit moment Nederland, België en Duitsland de grootste markten zijn.

Op Intirio zal Knit Factory de nieuwe collectie, aangevuld met bestaande items, presenteren. De interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van Knit Factory zijn uniek en herkenbaar aan het breiwerk gecombineerd met stof. De gebreide collectie is breed en speciaal ontworpen voor elk gebruik op het gebied van interieur, keuken, bad, slapen en fashion. Door het gebruik van hoogwaardig kwalitatieve garen en stof, zijn de producten sterk en duurzaam met een natuurlijke uitstraling. Met details van leer, touw en kokosnoot, krijgt de collectie een stoer uiterlijk. De gebreide collectie is solide en tegelijkertijd in de groei. De vaste basis blijft en de laatste trends worden continu vertaald naar compleet nieuwe producten.

Interieur, keuken en bad
De interieurcollectie van Knit Factory omvat een ruim aanbod aan accessoires op het gebied van wonen en interieur. Elk vertrek in een woning kan worden aangekleed met de gebreide producten uit de collectie. Denk hierbij aan lampenkappen, een scala aan kussens en plaids, opbergmanden en andere handige opbergers.

De gebreide producten van Knit Factory zijn ook geschikt voor gebruik in de keuken. De keukencollectie bestaat uit keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen en keukenschorten. Al het keukentextiel van Knit Factory is duurzaam en gegarandeerd kleur- en vormvast. De afdroogproducten van kwalitatief hoogwaardig katoen zijn op 60 graden wasbaar en kunnen in de droger.

Ook voor de badkamer zijn de gebreide producten van Knit Factory zeer geschikt. Het gebreide badtextiel droogt perfect en de collectie bestaat uit handdoeken, badlakens, washandjes, gastendoekjes, badmatten en een badjas. De gehele collectie kan gewassen worden op 60 graden en in de droger.