SOFACOMPANY brengt vijf modellen onder de aandacht waarbij een hoog eyecatcher gehalte en gerecyclede materialen de grote gemene delers zijn. Alma, Daphne, Charlie, Leonora en Faith zijn de (voor)namen van deze nieuwe items.

Alma heeft een zeer harmonieuze uitstraling, geïnspireerd door hoe strandstenen zichzelf stapelen in natuurlijke, imperfecte lagen. Dit zie je vooral terug in de asymmetrische rugleuning, die de stoel een beetje een artistiek karakter geeft en daarmee een echte eyecatcher is. Staat comfort hoog in het vaandel? Dan zit je ook goed met dit model, want de fauteuil biedt een heerlijk zitcomfort. De nieuwe Alma is verkrijgbaar in twee verschillende stoffen: een extra zacht bouclé in beige gemaakt van 100 procent gerecycled polyester; en een zachte matte chenille kwaliteit gemaakt van 50 procent gerecycled polyester met een mosachtige structuur in een felgroene tint voor een kleurenboost binnen je interieur.

De modulaire bank Daphne is een nieuwe toevoeging aan het modulaire universum van SOFACOMPANY. Een luxe lage, diepe en architectonische bank met een super zitcomfort waarop je heerlijk kunt wegzweven. Bovendien heeft zij zelf – ondanks haar ietwat zachte en zware vormgeving – een bijna zwevende uitstraling. De nieuwe Daphne is er in twee versies: een zacht bouclé met een zware, zachte structuur in een lichtbeige tint gemaakt van 70 procent gerecycled polyester en een zacht, bouclé geweven van 50 procent gerecycled polyester in een melange van aardse en roestige tinten.

Charlie heeft veel karakter met mollig gestoffeerde, cilindervormige poten en de zacht gevormde zitting. Deze maken van Charlie een echte showstopper. En met zijn harmonieuze expressie en praktische afmetingen is het zowel een mooi object als ook een functioneel element voor je interieur. De nieuwe Charlie is er in drie uitvoeringen: een zachte matte chenille kwaliteit, gemaakt van 50 procent gerecycled polyester met een mosachtige structuur in twee mooie kleuren; een felgroene en een warme roestige tint en een extra zacht bouclé in beige gemaakt van 100 procent gerecycled polyester.

De nieuwe Leonora is een lage, diepe en mooie luxe bank met een ultra zacht comfort. Hierdoor is het de perfecte loungebank om op weg te dromen. Leonora is er in twee uitvoeringen: een zachte matte chenille kwaliteit, gemaakt van 50 procent gerecycled polyester met een mosachtige structuur in een felgroene tint en een zachte kwaliteit in een lichtbeige tint. Leuk in combinatie met Alma design.

Faith is een heel speciale poef, opgebouwd uit cilindervormige poten en een zitting bekleed met zacht textiel. Het is een ontwerp met veel karakter en expressie, die je hoogstwaarschijnlijk nog niet vaak voorbij hebt zien komen. De nieuwe Faith is er in drie uitvoeringen: een zachte, matte chenille kwaliteit van 50 procent gerecycled polyester met een mosachtige structuur in twee mooie kleuren; een felgroene en een warme roestige tint en een extra zacht bouclé in beige gemaakt van 100 procent gerecycled polyester.