Op vrijdag 1 maart opende Intratuin de deuren van een gloednieuwe flagshipstore in Deventer. Het aanbod is vertrouwd maar de winkelformule ging volledig op de schop en draait om een letterlijk groene lifestyle. In de nieuw gebouwde winkel van 9000 m2 kunnen klanten terecht voor (tuin)meubels, (woon)accessoires en tuinproducten, maar kunnen ze ook van alles leren over thema’s als ‘leven in de tuin’.
 
Twee verschillende routes
“De nieuwe Intratuin-vestiging in Deventer herbergt voor het eerst de geheel vernieuwde formule waar Intratuin en SVT Branding + Design Group ruim 5 jaar aan hebben gewerkt”, aldus Michel van Tongeren van SVT. Omdat de gloednieuwe vestiging is opgebouwd uit verschillende conceptstores, stappen bezoekers letterlijk een lifestyle ‘magazine’ binnen waarin je als het ware door de verschillende rubrieken kunt lopen. Dit nieuwe concept sluit aan bij de veranderde samenleving waarin enerzijds snelheid en gemak en anderzijds beleving belangrijke wensen zijn van de consument. Om daaraan tegemoet te komen is een korte route gemaakt voor de snelle, doelgerichte koper en een uitgebreide route met gevarieerde afdelingen voor Intratuin-fans die uitgebreid komen winkelen. Bovendien begint de inspiratie al op het parkeerterrein waar vakkundig aangelegde voorbeeldborders zorgen voor inspiratie zorgen.

Alle smaken
Of de klant nu gaat voor een geurende tuin, een bodem bedekkende border, een levende tuin of een schaduwtuin, Intratuin zegt alle smaken te bedienen. Vestigingsmanager Twan Jongbloets van Intratuin: “We zijn ontzettend trots op deze sfeervolle opzet, waarin bezoekers als het ware steeds een andere wereld betreden. Ons uitgebreide assortiment en bijbehorend vakmanschap komen zo nóg beter tot hun recht en bezoekers vinden makkelijker de tuinmeubelen of woonaccessoires die écht bij hun smaak en wensen passen.” Naast accessoires voor het interieur en exterieur en groen van hoge kwaliteit, kunnen mensen terecht voor diverse workshops. Ook op de winkelvloer zelf, bij ‘Leven in de Tuin’ worden handige tips en tricks gegeven over het aantrekkelijk maken van de tuin. Op de uitgebreide dierenafdeling kan er geknuffeld worden met de huiskonijnen. Een bezoek aan de nieuwe Intratuin in Deventer is met recht een uitje voor het hele gezin.

Dit wil je echt horen
‘Beleven met al je zintuigen’ moet centraal staan in de Intratuin flagshipstore. Dat is waarom Intratuin Deventer speciaal voor de opening een audiotour heeft ontwikkeld. Met weetjes, adviezen, en bijzondere verhalen.

Bron: Intratuin