La Aurelia meldt trots: “We zijn vereerd om aan te kondigen dat La Aurelia Design is genomineerd door het toonaangevende magazine LUXLife, voor de Global Hospitality Awards 2020 in de categorie ‘Best Wallpaper Design Studio’.”

Aurelia Ebbe, oprichter van La Aurelia Design: “Ik ben buitengewoon trots op het feit dat ons werk is erkend. Genomineerd worden voor deze wereldwijde onderscheiding is echt uitzonderlijk. Onze verfijnde behang-collecties worden steeds meer opgemerkt door de hospitality branche. We hebben het genoegen gehad om met verschillende onafhankelijke boetiekhotels en interieurontwerpers samen te werken en zijn erg dankbaar dat zij onze ultieme ambassadeurs zijn “.
 
La Aurelia Design biedt een Haute Couture Wallpaper Service, met een reeks innovatieve op maat gemaakte muuroplossingen voor projectinterieurs.

De LUXLife Global Hospitality Awards zijn bedoeld om die sleutelfiguren te ondersteunen en te belonen die hun best hebben gedaan voor hun klanten, ook in deze ongekende tijden. LUXLife is een van ’s werelds top 25 luxe digitale lifestyle-magazines. Een uitgave voor kenners van luxe, zakelijke ondernemingen en vermogende particulieren van over de hele wereld.