Volgende week gaat Design District van start, en, zo zegt de organisatie: “Ruim 150 van de allerbeste interieurdesign merken staan te popelen om jou te ontvangen in de prachtige, monumentale Van Nelle Fabriek.”

“Wij hopen dat jij ook komt: Als je op de button hieronder klikt, sta je binnen een paar seconden op de lijst voor gratis toegang (twv € 30). Vergeet dit niet te doen, want zonder registratie vooraf, moet je een kaartje kopen aan de kassa. Je registreert je via een unieke link en deze kan maar 1 x gebruikt worden. Voor meerdere personen gebruik je de knop ‘registreer een collega’ in het eindscherm van de registratie.”

Design District biedt je de mogelijkheid om binnen ‘n dag weer helemaal up-to-date te zijn op het gebied van interieurdesign. Deze editie vind je een record aantal duurzame noviteiten op de beursvloer! Rotterdam is -relatief 😉- dichtbij, en de Van Nelle Fabriek is slechts 3 minuten van de snelwegafrit, of 7 minuten met de bus vanaf Rotterdam CS.

De foto’s zijn gemaakt door Ilco Kemmere.

Meer informatie, deelnemerslijst, lezingenprogramma en route vind je op www.designdistrict.nl.

Speciaal voor lezers van Interior Business Magazine is er een gratis toegangsticket t.w.v. € 30 beschikbaar. Ga naar de registratiepagina, laat je gegevens achter en ontvang een persoonlijk toegangsticket voor Design District op 8-9-10 juni 2022.

Registreer hier en ontvang een toegangsticket t.w.v. € 30 –

Tot volgende week, 8 – 9 – 10 juni in de Van Nelle Fabriek Rotterdam!